Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για την αποχώρηση της από το Star Academy

Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για την αποχώρηση της από το Star Academy

Το ότι δεν θα συμμετέχει στο Star Academy ανακοίνωσε η Χρύσα Ρώπα, εξηγώντας τον λόγο για τον οποίο δεν θα είναι τελικά καθηγήτρια υποκριτικής στην μουσική ακαδημία.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του talent show, εδώ και δύο εβδομάδες δεν έχει εμφανιστεί, παρά το ότι οι σπουδαστές παρακολουθούν καθημερινά τα μαθήματα που προβλέπονται.

Πηγές από το Star Academy ανέφεραν πως η απουσία της οφείλεται σε λόγους υγείας και η ηθοποιός βρίσκεται στο Παρίσι, κάτι που επιβεβαίωσε και η ίδια με δήλωσή της στην εφημερίδα Ειδήσεις.

«Ναι, αποχώρησα από το “Star Academy”. Δεν μπορούσα να συνεχίσω. Δεν ξέρω τι ακούγεται, αλλά οι λόγοι της αποχώρησής μου είναι καθαρά οικογενειακοί. Ετοιμάζομαι να φύγω μόνιμα για το Παρίσι. Δεν είναι η πρώτη φορά και στο παρελθόν έχω φύγει και έχω μείνει εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έτσι και τώρα, κάποιοι οικογενειακοί λόγοι με αναγκάζουν να φύγω σε σύντομο χρονικό διάστημα από την Ελλάδα. Πραγματικά δεν ξέρω το χρονικό διάστημα που θα παραμείνω εκεί. Σίγουρα θα βρίσκομαι στη Γαλλία το Πάσχα, αλλά και το καλοκαίρι που μας έρχεται», ανέφερε η ηθοποιός.

Πλέον, στο Star Academy αναμένονται εξελίξεις, καθώς, όπως είχαν αναφέρει οι ίδιες πηγές σε περίπτωση που η Χρύσα Ρώπα δεν μπορεί να αναλάβει, θα αντικατασταθεί.

Πηγή: peoplegreece.com