Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για την σχέση της με τον Θανάση Τότσικα

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε για την σχέση της με τον Θανάση Τότσικα

Στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου”, παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η ηθοποιός για τις “Άγριες Μέλισσες” μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η τελευταία σκηνή μου πήγε πολύ ωραία από όλες τις απόψεις και πήρα πολλή αγάπη από τον κόσμο. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος ξεκίνησε να κλαίει, μου είπε “θα φύγεις;”. Ναι, είχαμε βάλει τα κλάματα στ’ αλήθεια. Ο ρόλος τελείωσε εκεί που έπρεπε να τελειώσει. Στις δραματικές στιγμές πολλές φορές με έπιανε νευρικό γέλιο.

Εγώ το προκαλούσα. Με είχαν διώξει από τις Πανελλήνιες επειδή με έπιασε νευρικό γέλιο. Δεν έκανα καθόλου σκηνές με τη Δανάη Μιχαλάκη. Δέσαμε πολύ, είναι η καινούρια μου φίλη και δεν είχαμε καμία σκηνή, παρά μόνο μία, πριν πεθάνει η Θεοδοσία, που με κοιτάει και στραβά».

Μάλιστα, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε και στο γεγονός πως της χρέωσαν ότι έχει σχέση με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Μου χρέωσαν ως σχέση τον Γιώργο Γεροντιδάκη γιατί έτυχε να κάνουμε μαζί διακοπές στο ίδιο μέρος. Και λέγαμε να δεις ότι θα βγει βρώμα τώρα και γελούσαμε μεταξύ μας».

Ακόμη, η Χριστίνα Χειλά είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα και είπε: «Ο σύντροφός μου μοιάζει αρκετά με τον αδερφό του, τον Αποστόλη Τότσικα. Είναι δύο όμορφα παιδιά. Ο σύντροφός μου δεν με έκρινε στις “Άγριες Μέλισσες” αλλά μπορεί να σχολιάζαμε μια σκηνή. Ο Θανάσης με βοηθούσε πολύ με τα λόγια. Να τα μάθω».