Η Χριστίνα Σάλτη μιλάει για την σχέση της με το Μπο

Η Χριστίνα Σάλτη μιλάει για την σχέση της με το Μπο

Στο περιοδικό People και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Χριστίνα Σάλτη. Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων για την σχέση της με τον ράπερ Μπο.

Είσαι χρόνια στον χώρο και μέχρι σήμερα δεν έχεις κάνει δημόσιες εμφανίσεις με τη σχέση σου. Δυο μήνες τώρα, όμως, «παίζει» στο διαδίκτυο η φήμη πως έχεις κρυφή σχέση με τον Μπο…

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ μέχρι τώρα καμία δημόσια εμφάνιση με σχέση μου – όχι ότι θα είχα κάποιο πρόβλημα, απλά έτυχε ο τελευταίος δεσμός μου να ζει στο Λονδίνο και όταν ερχόταν για λίγο στην Ελλάδα δεν θα σκεφτόμουν να κάνω κάποια δημόσια εμφάνιση μαζί του, το ζούσαμε οι δυο μας. Όσο για την κρυφή σχέση με τον Μπο … η σχέση μας είναι φανερή. Ο Μπο είναι φίλος μου και τον αγαπάω πολύ.

Αφού γνωρίζεστε τόσο καλά ως φίλοι, είναι ένας άντρας με τον οποίο θα μπορούσες να κάνεις ερωτικό δεσμό;

Ωχ, μου βάζεις δύσκολα! Το μέλλον είναι απρόβλεπτο και δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο υποθετικά. Εδώ δεν ξέρουμε και αν θα μετακομίσουμε σε άλλη χώρα!

Τον συνάντησες τώρα που επέστρεψε στην Ελλάδα;

Βεβαίως και βρεθήκαμε με τον Μπο. Είχαμε πολλά να πούμε τόσο καιρό που έλειπε. Είπαμε κάποια πράγματα επαγγελματικά και όχι μόνο, κάναμε και μια εμφάνιση μαζί στο X-Factor την Πέμπτη, αλλά έχουμε ακόμα πολλά να πούμε. Έλειπε καιρό και σίγουρα έχουμε να ανταλλάξουμε πολλά νέα και εμπειρίες… Θα τα πούμε σίγουρα με ηρεμία μόλις βρει και ο Μπο χρόνο από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Έχετε συνεργαστεί στο παρελθόν και ακούγεται ότι ετοιμάζετε ξανά κάτι μαζί…

Τι να σου πω! Έχουμε συνεργαστεί σε τρία τραγούδια: «Κάνε με να τρελαθώ», «Πιο κοντά» και «Τι άλλο θέλεις». Τρίτωσε το καλό. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.