Η Χριστίνα Πολίτη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Η Χριστίνα Πολίτη Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων

Βιογραφικό:

Γεννήθηκα στην Αθήνα. Αποφοίτησα από το Κολλέγιο Θηλέων και μετά συνέχισα τις σπουδές μου στο Λονδίνο , στο Interior & Garden Design στο Inchbald School of Design. Aμέσως εργάστηκα αναπαλαιώνοντας κτίρια υψηλής αισθητικής που είναι και η αδυναμία μου.

Παράλληλα έγραφα σε περιοδικά όπως οι Εικόνες και το 1995 επέστρεψα στην Ελλάδα και ξεκίνησα να εργάζομαι στο περιοδικό Γυναίκα. Από τότε μέχρι τώρα είμαι στα ΜΜΕ με κεραίες παντού… Συνεργάστηκα με τα περισσότερα έντυπα της χώρας – Γυναίκα, Votre Beaute, Nitro, Downtown, Eυ Ζην..εφημερίδες και ιστιοσελίδες. Εξέδωσα το βιβλίο Cosmopoliti το 2006 και από τότε διατηρώ την ιστοσελίδα cosmopoliti.com – που είναι και το “παρατσούκλι” μου.

Εκεί ξεναγώ ακούραστα τους αναγνώστες στον ελληνικό τρόπο ζωής και στους άλλους. Διατηρώ ένα καθαρό βλέμμα και ενημερώνω για όλα όσα γίνονται έγκυρα, ευγενικά και εγκαίρως…Εχω δουλέψει πολλά χρόνια στην τηλεόραση, στο Star με δική μου εκπομπή και συνεργασίες με τα περισσότερα κανάλια Αντέννα, Αλφα, Μέγκα κλπ.

Έζησα πολλά χρόνια στη Γενεύη και στο Λονδίνο, που παραμένει μία πόλη υπόδειγμα για μένα. Έχω δύο γιους, 26 και 11 ετών και μιλάω αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Συνεργάζομαι με την Vogue Greece και το Athens Marriot Hotel στην επικοινωνία. Αγαπώ τα ταξίδια, το θέατρο, τον κινηματογράφο και τη μουσική.

Είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος Αθήνας με τον Παύλο Γερουλάνο. “Αθήνα Είσαι Εσύ” Δεν πιστεύω στα πολλά και μεγάλα λόγια, αλλά στις πράξεις.

Επειδή είμαι ρεαλίστρια, ξέρω πως με στόχους, επιμονή, συνεργασία και πάθος θα τα καταφέρουμε.!