Η Χριστίνα Μπόμπα στην παρουσίαση του The Voice;

Η Χριστίνα Μπόμπα στην παρουσίαση του The Voice;

Τις τελευταίες μέρες θέμα συζήτησης έχει γίνει η παρουσίαση του «The Voice», με άγνωστο να παραμένει ακόμα ποιος θα είναι ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής του, μετά την αποχώρηση του Γιώργου Καπουτζίδη και του Κωστή Μαραβέγια.

Μάλιστα, πολλά είναι τα δημοσιεύματα και τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που λένε πως ο Γιώργος Μαζωνάκης θα αναλάβει την θέση δίπλα στον Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Πάνο Μουζουράκη, ενώ τα ηνία της εκπομπής θα αναλάβει ο Γιώργος Λιάνος.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας ο Άρης Καβατζίκης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», έκανε μία αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως λόγω της στενής σχέσης που έχει ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Ατζούν Ιλιτζαλί, γίνονται διάφορες συζητήσεις για να είναι η μελαχρινή καλλονή αυτή που θα αναλάβει την παρουσίαση του show.

Συγκεκριμένα, ο Άρης δήλωσε πως δίπλα στον Γιώργο Λιανό στο “The Voice” μπορεί να βρεθεί η Χριστίνα Μπόμπα και αυτό το διάστημα γίνονται οι απαραίτητες κουβέντες για την τελική συμφωνία.