Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για την γνωριμία και το πρώτο ραντεβού της με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Η Χριστίνα Μπόμπα μιλάει για την γνωριμία και το πρώτο ραντεβού της με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή της και το παρασκήνιο της γνωριμίας της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

«Ήρθε ο Σάκης σε αυτήν την πολυεθνική εταιρεία που ήμουν. Ένας από τα brands χορηγούσε την εκπομπή του. Ήρθε στο γραφείο μου και γνωριστήκαμε, είπαμε ένα γεια. Δεν έγινε κάτι. Μετά σε ένα επόμενο meeting που βρεθήκαμε, στέλνω σε μια φίλη μου ένα μήνυμα και λέω “εγώ αυτόν θα τον παντρευτώ”. Έπαθα κακό.

Ο Σάκης είχε διαφορετική εικόνα από ότι έδειχνε στον έξω κόσμο! Είδα έναν συγκροτημένο άνθρωπο, ένα επιχειρηματικό μυαλό, έναν πολύ καλό άνθρωπο και εκτός από όλο το άλλο που με γοήτευσε! Οπότε ήξερα ότι ταιριάζουμε τελείως. Moυ άρεσε από την πρώτη στιγμή πάρα πολύ.

Μετά από αυτό το meeting εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση! Με πήρε τηλέφωνο, βγήκαμε ένα ραντεβού. Και μου έβαλε να λύσω τέσσερις γρίφους και είπα από μέσα μου “την πάτησες” τώρα γιατί εγώ είχα κόλλημα με τους γρίφους, έλυνα συνέχεια. Τελικά τους έλυσα και τους τέσσερις και έμεινε παγωτό!

Όταν με άφησε σπίτι μου είπε “έχω και έναν πέμπτο γρίφο αν τον λύσεις θα αλλάξω τα εισιτήρια μου και θα φύγω την επόμενη μέρα”. Και φεύγει. Μπήκα λοιπόν στο google, ούτε που το ρίσκαρα και τον έλυσα! Μετά πήγαμε σινεμά και από τότε είμαστε μαζί» είπε η Χριστίνα Μπόμπα.