Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το λόγο που έκανε εξετάσεις για τον κορονοϊό, χωρίς να έχει συμπτώματα

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε το λόγο που έκανε εξετάσεις για τον κορονοϊό, χωρίς να έχει συμπτώματα

Στο σπίτι της σε καραντίνα βρίσκεται η Χριστίνα Μπόμπα μετά την αποκάλυψη που έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ότι προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε μέσα από ένα live που έκανε στο instagram, να απαντήσει σε όλες τις απορίες των διαδικτυακών της φίλων.

Έτσι μεταξύ άλλων η Χριστίνα αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο αποφάσισε να πάει να κάνει μαζί με τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη την εξέταση για τον κορονοϊό, παρότι δεν είχε συμπτώματα.

«Πήγα εξεταστικά γιατί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και εγώ και ο Σάκης συναντήσαμε έναν φίλο μας, ο οποίος μας πήρε την Τρίτη το βράδυ και μας είπε πως έχει διαγνωστεί θετικός σε κορονοϊό. Θορυβηθήκαμε και οι δύο και παρότι δεν είχαμε συμπτώματα, πήγαμε και εξεταστήκαμε. Εγώ βγήκα θετική και ο Σάκης αρνητικός. Το τελευταία διάστημο δεν έχω ταξιδέψει.

Νομίζω το τελευταίο μου ταξίδι ήταν στο Λονδίνο, όπου πήγα να δω την αδελφή μου και αυτό είχε συμβεί πολύ καιρό πριν. Σε όλα τα νοσοκομεία δεν κάνουν το τεστ αν δεν έχουν τα συμπτώματα, νομίζω αυτή είναι η τελευταία οδηγία και εδώ δεν θέλω να δώσω καμία παραπληροφόρηση. Άρα αναζήτησα ένα ιδιωτικό εργαστήριο και πήγα και την έκανα εκεί», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.