Η Χριστίνα Γουλιελμίνο περιγράφει τη δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ιταλία

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο περιγράφει τη δύσκολη κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ιταλία

Στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου» μίλησε μέσω skype, η Ιταλίδα ηθοποιός, Χριστίνα Γουλιελμίνο.

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο ζει μόνιμα στην Ιταλία και μοιράστηκε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη και τους τηλεθεατές, τις ανησυχίες της για την κατάσταση που επικρατεί πια με την εξάπλωση του κορονοϊού.

«Τώρα είναι το κομμάτι το δύσκολο εδώ γιατί ακόμα δεν τελείωσε και τώρα είναι πραγματικά η στιγμή λίγο πιο βαριά. Η στιγμή που πρέπει να αντέξουμε ακόμα πιο πολύ. Πριν λέγαμε να μείνουμε σπίτι, τώρα λέμε να μείνουμε σπίτι αλλά και να αντέξουμε γιατί τώρα θα αλλάξουν όλα τα παιχνίδια. Δηλαδή εάν αντέξουμε θα μπορούμε πραγματικά να έχουμε μια λύση πραγματική. Τώρα όλοι φοβούνται επειδή είναι το Πάσχα και σκέφτονται να φύγουν. Είναι σχεδόν καλοκαίρι από καιρό και ο κόσμος ήδη αρχίζει και βγαίνει πιο πολύ, αυτό πάντα δημιουργεί πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Γουλιελμίνο.

Στη συνέχεια, η Χριστίνα Γουλιελμίνο συμπλήρωσε: «Δυστυχώς ακόμα υπάρχει, εδώ, κόσμος που προσπαθεί να φύγει και να πάει κάπου. Ξεχνάμε μάλλον ότι η λύση είμαστε εμείς. Τώρα που δεν έχουμε ακόμα φάρμακο, είμαστε εμείς η λύση. Όσο περισσότερο μένουμε σπίτι, τόσο περισσότερο μπορούμε να ελέγχουμε αυτό τον ιό».