Η φωτογραφία της Τζένης Μπότση από την Ικαρία και η ξεχωριστή ημέρα που πέρασε με τον άντρα της

Η φωτογραφία της Τζένης Μπότση από την Ικαρία και η ξεχωριστή ημέρα που πέρασε με τον άντρα της

Η Τζένη Μπότση με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να αποχαιρετήσει το φετινό καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δημοσίευσε μια selfie της από τον τόπο καταγωγής της την Ικαρία και θέλησε να μοιραστεί κάτι ξεχωριστό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Τζένη Μπότση έγραψε πως φέτος βρέθηκε πάλι με την αδελφή της, η οποία μένει μόνιμα στην Αγγλία και χάρη σε εκείνη, η ίδια πέρασε μια ολόκληρη ημέρα με τον άντρα της, Αλέξανδρο Μιχαλά.

«Και με αυτή τη φωτογραφία αποχαιρετώ το καλοκαίρι 2020…. ναι, ξέρω το καλοκαίρι δεν τελείωσε, αλλά εγώ όταν φεύγω από την Ικαρία ,ένα μέρος του τελειώνει…. για εμένα εκεί είναι το καλύτερο καλοκαίρι του κόσμου!!! Με αυτή τη μοναδική μυρωδιά της!!! Ποσο διαφορετικό ήταν για όλους μας αυτό το καλοκαίρι….

Όμως αφού κατάφερα με αυτές τις δυσκολίες να βρεθώ πάλι στην Ικαρία με την αδερφή μου , δε ζητάω τίποτα άλλο!!! (Η αδερφή μου ζει στην Αγγλία ) Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη τη μέρα που άφησα τη μικρή μου στην αδερφή μου και πήγαμε με το αγόρι μου να περάσουμε μια μέρα όπως παλιά.. Τελικά έχω την καλύτερη αδερφή στον κόσμο…. και κατάγομαι από το καλύτερο νησί!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Τζένη Μπότση.