Η Φωτεινή Αθερίδου μιλά για το σεξ και την… πρώτη της φορά

Η Φωτεινή Αθερίδου μιλά για το σεξ και την… πρώτη της φορά

Η Φωτεινή Αθερίδου, που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της, στο σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», το πρωί της Τετάρτης, μίλησε στην εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου», και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο τι την ρωτούν για τον πατέρα της αλλά και την πρώτη φορά που έκανε σεξ.

«Φωτεινή ή Φωτεινή Αθερίδου προτιμάς στην δουλειά σου;» την ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνη ανέφερε: «Όχι, αυτή είμαι, δεν προτιμάω κάτι. Ο καθένας έχει την ταυτότητά του με ό,τι φέρει αυτό. Είναι βαρετές οι ερωτήσεις σε σχέση με τον πατέρα μου, λες και είναι κάτι παράξενο, ή υπονοεί κάτι. Εκνευρίζομαι με την πρόθεση, που σημαίνει έλλειψη σεβασμού».

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε, τον λόγο που μπορεί να χάσει το χιούμορ της, αποκάλυψε πως κάνει ψυχοθεραπεία για να μπορέσει να το ελέγξει λέγοντας: «Με κάνει να χάνω το χιούμορ μου όταν με αφήνω να βυθιστώ ή να κλειστώ σε καταστάσεις καμιά φορά. Κάνω ψυχοθεραπεία, πιστεύω σε αυτό, βοηθάει».

Παράλληλα, με αφορμή την συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση «Sex λεξικών», δεν δίστασε να μιλήσει για την πρώτη της σεξουαλική επαφή. «Ναι την θυμάμαι. Εντάξει δεν είναι πάντα ωραία η πρώτη φορά. Είναι παιδική ανάμνηση», είπε χαμογελώντας.