«Η Φουρέιρα στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει τίποτα»

«Η Φουρέιρα στην Ελλάδα δεν πρόκειται να κάνει τίποτα»

Μετά την τεράστια επιτυχία που έκανε στον διαγωνισμό της Eurovision εκπροσοποντας την Κύπρο, η Ελένη Φουρεϊρα κάνει μια διεθνείς καριέρα με αμέτρητες συναυλια και τον κόσμο να την αποθεώνει σε κάθε της live.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso ο τραγουδιστής Τάκης Μπινιάρης, που το 1985 εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Μοιάζουμε», μεταξύ άλλων μίλησε για την Φουρέιρα.

Συμμετείχες και στη Eurovision με το τραγούδι «Μοιάζουμε».

«Το τραγούδι αυτό είχε απήχηση στο ελληνικό κοινό. Ο Λάκης Παπαδόπουλος, που τον είχα κιθαρίστα κάποτε και τότε που πήγα στη Eurovision είχε μια ραδιοφωνική εκπομπή, μου είπε ότι έκαναν… βουνό τα γράμματα τα οποία έρχονταν στην ΕΡΤ για μένα. Όμως στη δισκογραφική εταιρία μου, την Polygram, ήμουν παραπεταμένος»

Τι πιστεύεις για την Ελένη Φουρέιρα, που ξεχώρισε στην περσινή Eurovision;

«Αυτός ο διαγωνισμός είναι δίκοπο μαχαίρι. Εχεις μεγάλη προβολή την εποχή που συμμετέχεις και μετά σε ξεχνούν, γιατί πέφτει το ενδιαφέρον κάπου αλλού. Η Φουρέιρα ό,τι κάνει θα το κάνει στο εξωτερικό. Εδώ δεν πρόκειται να κάνει τίποτα, γιατί προχωρώντας τα χρόνια θα έχει μπει μια άλλη στη θέση της, πιο νέα, με πιο καλλίγραμμα πόδια και καλύτερα κουνήματα. Θα επιβίωνε αν έλεγε λαϊκά. Όπως όλοι όσοι τραγουδούν μοντέρνα στην Ελλάδα δεν έχουν μέλλον εδώ. Πάρε παράδειγμα τη Μαντώ, που ήταν φωνάρα».