«Η φιλία μας τραυματίστηκε, δεν επουλώνεται μόνη της»

«Η φιλία μας τραυματίστηκε, δεν επουλώνεται μόνη της»

Οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα και του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά την αποχώρηση του Γιώργου από το MEGA είχαν παγώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο λόγος, όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν και οι δύο, ήταν καθαρά προσωπικός, παρόλα αυτά  ό,τι είχε συμβεί ξεπεράστηκε και δεν ήταν ικανό να χαλάσει την φιλία των δύο αντρών.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη «Real» ο Δημήτρης, μίλησε μεταξύ άλλων για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις παρεξηγήσεις στη ζωή του και για την σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Γενικά στη ζωή μου θέλω να είμαι συνεπής. Αν δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον άνθρωπο, θα τον πάρω τηλέφωνο και θα το λύσω άμεσα. Μου αρέσουν οι καθαρές σχέσεις. Σου δίνω παράδειγμα, με τη Φαίη και τον Γιώργο πρώτα τα βρήκα εκτός τηλεοπτικού αέρα μαζί τους και μετά πήγα ως καλεσμένος στην εκπομπής τους», είπε ο γνωστός παρουσιαστής.

Για το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας με τον Γιώργο Λιάγκα είπε: «Το Πρωινό έχει κλείσει για μένα. Με τον Γιώργο έπειτα από όλα αυτά που συνέβησαν, η φιλία μας έγινε περισσότερο ειλικρινής. Άλλωστε τον εκτιμώ και τον αγαπώ, αυτό δεν θα αλλάξει. Είναι από τους ελάχιστους φίλους που έκανα στον χώρο. Δεν διστάζω, βέβαια, να πω ότι η φιλία μας τραυματίστηκε. Όμως, χτίζεται ξανά από την αρχή, δεν επουλώνεται μόνη της. Κάτι τέτοιο θα ήταν μη ρεαλιστικό. Εννοείται πως θα έκανα εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Πιστεύω ότι είμαστε ένα πολύ ενδιαφέρον δίδυμο. Ένα πολύ ενδιαφέρον εύρημα στην ελληνική τηλεόραση».