Η Φαίη Σκορδά μιλά για δοκιμασία της με τον κορονοϊό

Η Φαίη Σκορδά μιλά για δοκιμασία της με τον κορονοϊό

Στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μίλησε η Φαίη Σκορδά η οποία πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, μίλησε για τον λόγο που πήγε να κάνει το τεστ ενώ δεν είχε κανένα σύμπτωμα.

«Μένω σπίτι. Δεν έχω μέχρι στιγμής κανένα σύμπτωμα. Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο. Μπορεί κάποιος που μας παρακολουθεί και πιστεύει ότι είναι καλά να είναι θετικός για αυτό είναι σημαντικό να μείνει σπίτι του.

Εγώ δεν είχα κάτι… Ήμουν καλά.. Αποφάσισα να κάνω το τέστ γιατί θορυβήθηκα μια μέρα γιατί έμαθα ότι ένας γνωστός μου που είχαμε συναντηθεί είχε έρθει σε επαφή με έναν ασθενή και από την άλλη σχετικά με ένα γύρισμα του YFSF, δυο παιδιά είχαν έρθει σε μια επαφή με μια ασθενή….

Το είχα πολύ στο μυαλό μου.. στην εκπομπή ακυρώσαμε τους καλεσμένους, κάποια άτομα δεν ερχόντουσαν στη δουλειά γιατί είχαν κάποια θέματα υγείας. Έκανε το τεστ, βγήκε θετικό, τα παιδιά μου είναι αρνητικά. Ενημέρωσα το κανάλι και αμέσως το ανακοίνωσα στο Instagram» ανέφερε η Φαίη.