Η φάρσα που έκαναν στον Λευτέρη Πανταζή και δεν θα ξεχάσει ποτέ

Η φάρσα που έκαναν στον Λευτέρη Πανταζή και δεν θα ξεχάσει ποτέ

Ο Λευτέρης Πανταζής κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη στο κέντρο Fix και μιλώντας στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα αναφέρθηκε για κάθε «Τελευταία Φορά Που…».

Ταξίδεψες εκτός Ελλάδος;

Πριν από οκτώ μήνες, που ταξίδεψα στην Αργεντινή, με αφορμή μια συναυλία που έκανα για τους Έλληνες ομογενείς που ζουν μόνιμα εκεί. Όταν τους αποχαιρέτησα, έκλαιγαν από συγκίνηση.

Χρειάστηκε να πεις ένα μικρό ψέμα;

Ήταν άκακο ψέμα. Από την κούραση των προβών και των εμφανίσεων μου, είπα ψέματα ότι δεν μπορώ να παρευρεθώ σε μια εκδήλωση, όχι γιατί δεν ήθελα να πάω, αλλά κουτουλούσα από τον ύπνο, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθώ στον καναπέ για πέντε ώρες.

Σε έπιασαν εξαπίνης;

Όταν ο Βλάσσης Μπονάτσος, σε συνεργασία με τον Ηλία Ψινάκη και τον Σάκη Ρουβά, μου έκανε μια τηλεοπτική φάρσα. Ήταν 1996, στο Posidonio. Με ειδοποίησαν από το μαγαζί πως μου είχαν βάψει το ολοκαίνουργιο τότε αυτοκίνητό μου. Είχα πάθει σοκ, βγήκα έξω τρομαγμένος και θυμωμένος, μέχρι τη στιγμή που εμφανίστηκε ο Βλάσσης.

Πήρες ένα μεγάλο ρίσκο;

Σε γενικές γραμμές ρισκάρω και τολμώ στη ζωή μου. Τώρα που μιλάμε μαζί, έχω στο μυαλό μου να κάνω μια πρόταση στον Τζίμη Πανούση να εμφανιστούμε μαζί στην πίστα. Είναι ένα ρίσκο, αλλά είμαι σίγουρος πως το συγκεκριμένο δίδυμο θα σκίσει. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και είχαμε κάνει και ένα κοινό εξώφυλλο σε αντρικό περιοδικό.

Πήγες σε αστυνομικό τμήμα;

Πρόσφατα, γιατί έχασα την ταυτότητά μου μαζί με πολλά ακόμα έγγραφα που είχα σε μια τσάντα. Περίμενα ένα μήνα μήπως τη βρει κάποιος, αλλά τελικά πήγα στο αστυνομικό τμήμα και μέσα σε τρεις μέρες είχα την καινούρια μου ταυτότητα.