Η «Υπερπαραγωγή» του Δημήτρη Δημόπουλου στο Θέατρο Σταθμός

Η «Υπερπαραγωγή» του Δημήτρη Δημόπουλου στο Θέατρο Σταθμός

Η «Υπερπαραγωγή» του Δημήτρη Δημόπουλου επιστρέφει στη σκηνή για τα 10 χρόνια από την πρώτη παρουσίαση της!

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου
Θέατρο Σταθμός

Λίγο πριν την κατάρρευση της χώρας, το τέλος του κόσμου και την επίτευξη της παγκόσμιας ειρήνης, ο Δημήτρης Δημόπουλος παρουσιάζει την «Υπερπαραγωγή». Πρόκειται για το μετά-υπαρξιακό δράμα ενός συνανθρώπου μας που αμφισβητεί την εθνική του ταυτότητα, απάγεται από εξωγήινους, παραληρεί στη θέα των γκρίκλις, μα στο τέλος βρίσκει τη λύτρωση στα μυστικά της γλώσσας. Μια «Υπερπαραγωγή» προδιαγραφών εξωτερικού -μα προϋπολογισμού εσωτερικού- όπου ο ήρωας μάχεται με μοναδικά του όπλα το μικρόφωνό του και το γέλιο του κοινού.

Ο Δημήτρης Δημόπουλος σας προσκαλεί σε μία μοναδική σειρά παραστάσεων όπου θα παρουσιάσει και τα τρία «σπέσιαλ» του, όπως ονομάζονται διεθνώς οι σταντ-απ μονόλογοι, τον Ιανουάριο του 2020 στο Θέατρο Σταθμός. Το κλασικό πια «Αντί Διδακτορικού» και η άκρως πρωτότυπη «Υπερπαραγωγή» επιστρέφουν στη σκηνή για μια φορά μαζί με την «Καφρόκρεμα», παρουσιάζοντας την εξέλιξη ενός κωμικού που ανήκει στους πρωτεργάτες του σταντ-απ στην ελληνόφωνη σκηνή.

Dimopoulos Specials

Θέατρο Σταθμός, Βίκτωρος Ουγκώ 55, Αθήνα (μετρό Μεταξουργείο)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
Τετάρτη 15/1, 21:15, ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ
Τετάρτη 22/1, 21:15, ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ
Τετάρτη 29/1, 21:15, ΚΑΦΡΟΚΡΕΜΑ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ & ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΓΟΡΑΣ
25€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ (γενική είσοδος για όλους τους μονολόγους)

17€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για δύο μονολόγους. Μετά την αγορά του εισιτηρίου ΔΥΟ ΣΟΛΟ, επιλέγετε τους μονολόγους που θέλετε να δείτε και εισάγετε τον αριθμό του μπαρ-κόουντ στο πεδίο του κωδικού, ξεκλειδώνοντας έτσι τις θέσεις που μπορείτε να επιλέξετε για τις τιμές αυτές. Η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί και για τις δύο επιλεγμένες παραστάσεις, κάθε αριθμός μπαρ-κόουντ αντιστοιχεί σε μία θέση σε κάθε διαφορετική ημερομηνία.)

10€ ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ (γενική είσοδος για ένα μονόλογο)

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΑΠ’ ΟΛΑ και ΣΠΕΣΙΑΛ ΔΥΟ ΣΟΛΟ επιτρέπεται ως τις 17/01/2020. Η ακύρωση εισιτηρίων ΣΠΕΣΙΑΛ ΕΝΑ ΣΟΛΟ επιτρέπεται μέχρι πέντε (5) ώρες πριν την παράσταση για την οποία έχουν αγοραστεί.

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: Θέατρο Σταθμός, Seven Spots, Reload, Wind, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinorama.gr, viva Kiosk Σύνταγμα, Yoleni’s

Διάρκεια παράστασης: 90’

Πληροφορίες: 2105230267

Οι παραστάσεις τελούν υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).