Η Τόνια Κούμπα αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεχίσει στο νέο κύκλο του My Style Rocks

Η Τόνια Κούμπα αποκαλύπτει γιατί δεν θα συνεχίσει στο νέο κύκλο του My Style Rocks

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” μίλησε η Τόνια Κούμπα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να αποχωρήσει από το reality μόδας του ΣΚΑΙ και να μην βρίσκεται στο νέο κύκλο.

«Ο κορονοϊός μας έπιασε εξαπίνης. Βρήκα τη χρυσή τομή που εξυπηρετούσε τα δικά μου θέλω και τα δικά τους συμφέροντα. Άπαξ και δήλωσα συμμετοχή περιμένανε κάποια πράγματα από μένα. Τήρησα τη σύμβασή μου και κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ. Με την άρση αυτού μιλάω πολύ ανοιχτά και αφιλτράριστα. Έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό και έκανε τον κύκλο του.

Είμαι ένας άνθρωπος που αν ολοκληρωθεί κάτι και κάνει τον κύκλο του, πολύ δύσκολα επανέρχομαι. Σαν παιδί των media που μου δόθηκε το βήμα να με μάθετε, ήρθε η ώρα να το καρπωθώ. Θα πω στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν τον κλάδο, χαμηλά η μπάλα, παιδιά. Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις στο κανάλι νούμερα», είπε η Τόνια Κούμπα φορώντας μάσκα σε όλη την διάρκεια της συνέντευξης.

Μάλιστα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μοντάζ που γίνεται στο παιχνίδι, στην κριτική επιτροπή αλλά αποκάλυψε πως έχει ήδη δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις για την νέα τηλεοπτική σεζόν.