Η τρυφερή εξομολόγηση της Άννη Πανταζή για τον σύζυγό της

Η τρυφερή εξομολόγηση της Άννη Πανταζή για τον σύζυγό της

Η Άννη Πανταζή σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον σύντροφό της και πρώην επαγγελματία καλαθοσφαιριστή, Χριστόφορο Χούμα, με τον οποίο παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο.

“Όταν βρεις τον άνθρωπό σου, δεν χρειάζεται να το ψάξεις πολύ. Ειδικά όταν είσαι ερωτευμένος και γουστάρεις πολύ τον άλλο. Με τον Χριστόφορο είμαστε μαζί δύο χρόνια. Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι στη μεταξύ μας σχέση. Συγκατοικούσαμε από την αρχή. Απλά, αντί να τον συστήνω ως το αγόρι μου, τον σύστηνα ως άντρα μου. Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου”, είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για ο πώς της έκανε πρόταση γάμου, η ίδια αποκάλυψε: “Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές στην Πάτμο και η πρόταση έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία την ώρα που έδυε ο ήλιος. Δεν ήμασταν μόνοι, αλλά με φίλους. Ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, ήταν έκπληξη για μένα. Ο γάμος μας έγινε ύστερα από τρεις μήνες στην Καλλιθέα, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Ήταν ένα μικρό πάρτι που το απολαύσαμε όλοι μας”.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.