Η τραγουδίστρια που έχει σχεδόν εκατό εκατομμύρια followers στο Instagram

Η τραγουδίστρια που έχει σχεδόν εκατό εκατομμύρια followers στο Instagram

Τα social media και κυρίως το Instagram έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Καθημερινά αναρτούνται στο εν λόγω μέσο κοινωνικές δικτύωσης, εκατομμύρια εικόνες ανά τον κόσμο. Μάλιστα, πέρα από την προσωπική χρήση του καθενός, χρησιμοποιείται από πολλούς και για λόγους δουλειάς, καθώς είναι μια εύκολη λύση να προωθήσεις το αντικείμενο σου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο καλλιτεχνικός χώρος. Πολλοί τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα και άλλοι, διαφημίζουν την δουλειά τους μέσω Instagram.

Στον χώρο των τραγουδιστών και συγκεκριμένα στο εξωτερικό, δίνεται «μάχη» για το ποιος θα βρεθεί στην κορυφή του Instagram, έχοντας τους πιο πολλούς ακόλουθους. Η Kim Kardashian και η Taylor Swift για μεγάλο χρονικό διάστημα «αντάλλαζαν» το στέμμα! Πια, έχουμε νέα βασίλισσα και μάλιστα έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς την ακολουθούν εκατό εκατομμύρια άτομα. Είναι κάτι που πρώτη φορά συμβαίνει γενικότερα στα social media.

Η Selena Gomez, η ζωή και η δουλειά της νεαρής τραγουδίστριας φαίνεται πως απασχολεί ιδιαίτερα τον κόσμο, ο οποίος «διψάει» να μαθαίνει νέα της. Ακολουθώντας την στο Instagram έκαναν τον λογαριασμό της να είναι ο πιο ισχυρός σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τι το διαφορετικό έχει το προφίλ της από τους άλλους καλλιτέχνες; Η σταρ αναρτά διάφορες φωτογραφίες από τις συναυλίες της, backstage υλικό, αλλά και στιγμιότυπα που  την δείχνουν μαζί με τους θαυμαστές της και βίντεο, εικόνες από προσωπικές της στιγμές.

Η Selena Gomez κατέχει και το ρεκόρ με την φωτογραφία που συγκέντρωσε τα περισσότερα likes στο Instagram, μέχρι στιγμής.

Η φωτογραφία της συγκέντρωσε συνολικά 5,5 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/BHF4NdhhOmc/