Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου

Η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή “Happy day”, βρέθηκε η Τζούλια Νόβα, η οποία αποκάλυψε τους λόγους που οδήγησαν στον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου μετά από 12 χρόνια σχέσης.

“Μπορεί σε όλο αυτό να έχει συμβάλει λίγο και η καραντίνα. Απλώς, επειδή ήμασταν για 1,5 μήνα μέσα στο σπίτι, εγώ ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει. Προσπάθησε να με περιορίσει λίγο και κάπου έσκασε η φούσκα. Σίγουρα υπάρχουν και άλλα πράγματα από πίσω, τα οποία δεν μπορώ να τα βγάλω προς τα έξω.

Πιστεύω ότι το ποτήρι γέμισε και έκανε και ένα φλουπ με το χέρι του ο Γιάννης και το ποτήρι ξεχείλισε και έτσι πήρα την απόφαση. Ότι αισθάνομαι το λέω, είμαι υπερβολικά εκφραστική και όλα αυτά τα χρόνια του έλεγα, αλλά δεν με άκουγε εμένα προφανώς. Δεν άλλαζε και δεν άκουγε…

Όταν ένας άνθρωπος αργεί να κάνει πρόταση γάμου σε μια κοπέλα και του έλεγα ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι λίγο διστακτικός… Εγώ άνοιξα τη συζήτηση για την πρόταση γάμου. Εκεί που έλεγε θέλω να σε παντρευτώ, ερχόταν ένα βράδυ και μου έλεγε εγώ εσένα δεν πρόκειται να σε παντρευτώ… Δεν αισθανόμουν ασφάλεια με την συμπεριφορά του”, είπε η Τζούλια Νόβα.