Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει για το ροζ DVD «Με παραπλάνησαν, ήμουν ένα πιόνι»

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει για το ροζ DVD «Με παραπλάνησαν, ήμουν ένα πιόνι»

Τηλεοπτικό comeback έκανε η Τζούλια Αλεξανδράτου, μετά από πολλά χρόνια απουσίας και φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2Night Show» απέναντι από την πρεμιέρα του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha.

Το πρώην μοντέλο εμφανίστηκε στο στούντιο με αλλαγμένη εμφάνιση και αναφέρθηκε πρώτη φορά για το περιβόητο ροζ DVD! «Περιτριγυριζόμουν από κακό κόσμο, από ανθρώπους που δεν είχαν καμία σχέση με εμένα. Κι όταν πέφτεις με τέτοιους ανθρώπους, μόνο κακό μπορεί να συμβεί. Εγώ πάνω στη νεανικότητα, παραπλάνηση, πλύση εγκεφάλου, επηρεάστηκα και με έκαναν να νομίζω ότι αυτά που έκανα ήταν ok, ενώ ήταν λάθος. Επηρεάστηκα και σίγουρα με ώθησαν κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με το ποιόν μου και τη δική μου ποιότητα. Έκανα χίλια πράγματα στη ζωή μου και έκανα και ένα DVD. Αλλά μέσα στα χίλια καλά θα με πολεμάνε για το ένα λάθος. Μπλέχτηκα με ανθρώπους που είναι ό,τι χειρότερο μπορείς να γνωρίσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω καμία σχέση με ναρκωτικά, απλά ήταν η επιρροή –που συνέβη όχι μόνο σε μένα, αλλά και σε χιλιάδες κοριτσάκια εκεί έξω-. Φυσικό είναι να τα επηρεάσουν, να τα φλομώσουν και να κάνουν αυτά τα αισχρά πράγματα».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου μάλιστα θέλησε να στείλει κι ένα μήνυμα: «Ο κόσμος να μην πέφτει θύμα της κακής δημοσιογραφίας, παραπλάνησης και όλες αυτές τις σάλτσες που γράφουν είναι όλα ψέματα».