Η Τζένη Μπότση μας δείχνει τη διαβάζει αγκαλιά με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Η Τζένη Μπότση μας δείχνει τη διαβάζει αγκαλιά με την τεσσάρων μηνών κόρη της

Με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να κάτσουμε σπίτι για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού συμμορφώθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities ανάμεσά τους και η Τζένη Μπότση.

Η ηθοποιός μάλιστα, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα sοcial media και αρκετά συχνά μοιράζετε στιγμές από την προσωπική και επαγγελματική της ζωή με τους followers της.

Όπως είναι γνωστό, η Τζένη Μπότση πριν από τέσσερις μήνες έγινε για πρώτη φορά μαμά και απολαμβάνει την κάθε στιγμή στο πλευρό της νεογέννητης κορούλας της.

Η χαρούμενη μανούλα θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους. Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια αγκαλιά με την κόρη της να διαβάζουν ένα παραμύθι.

«Μπορεί να #μένουμεσπίτι αλλά είναι μια ευκαιρία να διαβάζουμε αγκαλιά!! Είναι 4ων μηνών και το απολαμβάνει!! Περάστε χρόνο με την οικογένεια σας… είναι ευκαιρία» έγραψε η Τζένη Μπότση στη λεζάντα της φωτογραφίας.