Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το κοινό

Η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε το κοινό

Μετά από μια ιδιαίτερα τηλεοπτική σεζόν, η Τατιάνα Στεφανίδου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του «Tatiana live».

Η παρουσιάστρια, φέτος επέστρεψε στη ζώνη που της ταιριάζει… ευχαρίστησε το κοινό στο στούντιο, την ομάδα, τους τεχνικούς της εκπομπής και το Epsilon, και αποκάλυψε τα καλοκαιρινά της σχέδια με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που ήταν κοντά μας στο στούντιο και μας στήριξε τόσο μα τόσο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω το Epsilon που μου έδωσε τη δυνατότητα μετά από πολλά πολλά χρόνια, που με άφησε επιτέλους να είμαι η Τατιάνα, με άφησε να λέω αυτά που σκέφτομαι, με άφησε να κάνω αυτά που θέλω, με άφησε να κάνω αυτό που θέλω, την ώρα που θέλω. Να ευχαριστήσω το κανάλι που με πίστεψε γιατί ακόμα κι εμείς που είμαστε πολλά χρόνια στην τηλεόραση έρχεται η ώρα που μπορεί κάτι να μην πάει καλά και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε να αμφιβάλλουν για εμάς, για τις ικανότητές μας, για το πόσο και αν μπορούμε να αποδώσουμε. Θέλω λοιπόν να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη γιατί εδώ φέτος άνθισα ξανά» είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια κατέληξε με χιούμορ: «Να δείτε το σύζυγο μετά που τελειώνει κι αυτός σήμερα και θα τον πάρω αλά μπρατσέτα να κάνουμε διακοπές στο Ιόνιο…».