Η Τάμτα στέλνει μήνυμα προσφοράς «Κάτι Καλύτερο» από τη βιτρίνα του attica

Η Τάμτα στέλνει μήνυμα προσφοράς «Κάτι Καλύτερο» από τη βιτρίνα του attica

Η αγάπη και η προσφορά για τα παιδιά συνάντησαν τη μόδα στις βιτρίνες του πολυκαταστήματος, attica, στο City Link,  όπου βρέθηκε και η τραγουδίστρια Τάμτα και έστειλε το δικό της μήνυμα για «Κάτι Καλύτερο».

Το σημαντικό έργο ανακαίνισης των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων, που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ από το 2014, και η εφαρμογή «Κάτι Καλύτερο», μέσω της οποίας όλοι μπορούν να παίξουν και να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, προβάλλεται την τελευταία εβδομάδα στις βιτρίνες του μεγαλύτερου πολυκαταστήματος της Ελλάδας, attica the department store, στην οδό Πανεπιστημίου. Στο «παιχνίδι» μπήκε και η Τάμτα.

Αιφνιδιάζοντας επισκέπτες και περαστικούς η τραγουδίστρια βρέθηκε μέσα στην βιτρίνα του πολυκαταστήματος για να στηρίξει τα παιδιά. Σε ρόλο κούκλας η τραγουδίστρια, ήταν ακίνητη.

Η ψηφιακή οθόνη δίπλα της έδειχνε το συνολικό ποσό προσφοράς, που έχει ξεπεράσει ήδη τα 2,2 εκατομμύρια ευρώ, η συνεισφορά του ΟΠΑΠ στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία»  και «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού»

Η τραγουδιστρια ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Με αυτόν τον ιδιαίτερο τρόπο… πίσω από την βιτρίνα του #Attica, στο κέντρο της Αθήνας, επιλέξαμε να σας δείξουμε οτι εχουμε μαζέψει 2.326.000 ευρω για την ανακαίνιση παιδικών νοσοκομείων! Ενα νούμερο που συνεχώς ανεβαίνει χάρη σε εςας! Μπράβο σε ολους οςους εχουν αγκαλιάσει την προτοβουλία του ΟΠΑΠ. Για όσους δεν εχετε κατεβάσει ακομα το app του ΟΠΑΠ "Κατι Καλυτερο" μπορείτε να το κάνετε μεχρι τις 12 Νοεμβρίου και να ενισχύσετε και εσεις αυτη την πολυ ομορφη πρωτοβουλία. #teamtamta

A post shared by Tamta (@officialtamta) on