Η Τάμτα πέρασε στον τελικό της Eurovision!

Η Τάμτα πέρασε στον τελικό της Eurovision!

Η Τάμτα εντυπωσίασε με την εμφάνιση της στην σκηνή του ημιτελικού της Eurovision και κατόρθωσε να  προκριθεί στον τελικό μαζί με την Ελλάδα και την Κατερίνα Ντούσκα. Το τραγούδι “Replay” ήταν αυτό που άνοιξε τον ημιτελικό και από ό,τι αποδείχθηκε εντυπωσίασε.  

Αν και το να εμφανίζεται μια χώρα πρώτη θεωρείται συνήθως μειονέκτημα τόσο για τον ημιτελικό όσο και για τον τελικό, η Τάμτα ξεπέρασε κάθε εμπόδιο και με την φωνή και την κίνηση της μάγεψε επιτροπή, κοινό και τηλεθεατές. Δημιουργός του χορευτικού κομματιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο είναι ο ελληνοσουηδός Alex Papakonstantinou.

Η σκηνική παρουσία την οποία επιμελείται φυσικά η αχώριστη φίλη και στυλίστριά της, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, κέρδισε όλα τα βλέμματα με το κορμάκι και τις ψηλές μπότες της να απογειώνουν την εμφάνιση. Η αγαπημένη pop τραγουδίστρια είχε αναχωρήσει για την πρωτεύουσα του Ισραήλ ήδη από τις αρχές Μαΐου για να προετοιμάσει τις εμφανίσεις της και να πραγματοποιήσει τις απαιτούμενες πρόβες.

Οι εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο Box Athens ολοκληρώθηκαν για χάρη του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού εσπευσμένα τέλη Απριλίου. Ήταν η δεύτερη χρονιά που η γεωργιανή ερμηνεύτρια εμφανίστηκε μαζί με της «Μέλισσες» στην σκηνή του Box δημιουργώντας ένα σχήμα που αγαπήθηκε πολύ.

Το Box, που στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το ιστορικό Venue και το θρυλικό W σύμφωνα με το άρθρο του Οutnow σχετικά με την ιστορία του μαγαζιού, έχει επαναφέρει την έντονη νυχτερινή ζωή στην οδό Πειραιώς από το 2015 που άνοιξε για πρώτη φορά της πόρτες του και συνεργάστηκε με τις «Μέλισσες», μια συνεργασία που όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν και η Τάμτα θα επιστρέψει μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της για Τρίτη χρονιά στο Box και πραγματικά ανυπομονούμε.