Η σύζυγος της Ellen DeGeneres, Portia, την υποστηρίζει δημόσια εν μέσω ισχυρισμών για «τοξικό» περιβάλλον εργασίας

Η σύζυγος της Ellen DeGeneres, Portia, την υποστηρίζει δημόσια εν μέσω ισχυρισμών για «τοξικό» περιβάλλον εργασίας

Η σύζυγος της Ellen DeGeneres, Portia de Rossi στέκεται δίπλα της εν μέσω ισχυρισμών που έγιναν από νυν και πρώην υπαλλήλους για το «τοξικό» περιβάλλον εργασίας στο The Ellen DeGeneres Show.

Τη Δευτέρα, η 47χρονη Portia, με την οποία είναι παντρεμένη η DeGeneres από το 2008, μοιράστηκε μια ανάρτηση στο Instagram με ένα μήνυμα που έγραφε: «I Stand By Ellen». (Στηρίζω την Ellen).

Η DeGeneres κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στα πρωτοσέλιδα καθώς υπάρχουν εναντίον της κατηγορίες για «τοξικό» περιβάλλον στο πιο δημοφιλές τηλεοπτικό σόου της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η Warner Bros Television έστειλε ένα εσωτερικό σημείωμα στα τέλη του περασμένου μήνα, ενημερώνοντας τους υπαλλήλους ότι η WarnerMedia θα ζητούσε τις υπηρεσίες μιας ανεξάρτητης εταιρείας τρίτων, για να πάρει συνέντευξη από τους σημερινούς και πρώην υπαλλήλους για τις εμπειρίες τους πίσω από τα παρασκήνια της δημοφιλούς εκπομπής, αφού ένας νυν και 10 πρώην υπάλληλοι μίλησαν ανώνυμα με το BuzzFeed News για τις αρνητικές εμπειρίες τους στο The Ellen DeGeneres Show σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στις 16 Ιουλίου.

«Προς όλους τους θαυμαστές μας. Σας βλέπουμε. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας» έγραψε η Portia de Rossi στο instagram