Η σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου μιλάει πρώτη φορά για τα μηνύματα και τις απειλές που δέχεται

Η σύζυγος της Ντέμης Γεωργίου μιλάει πρώτη φορά για τα μηνύματα και τις απειλές που δέχεται

Η Ντέμη Γεωργίου είναι μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του φετινού MasterChef.

H ίδια φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη Ελληνίδα vegan MasterChef κάτι που αποκάλυψε από τις οντισιόν. Εκεί βέβαια βρέθηκε μαζί με τη σύζυγό της, Άλκηστις.

Η Άλκηστη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου για τη σύζυγό της, την πορεία της στο MasterChef, καθώς και τα μηνύματα που λαμβάνει στα social media.

«Μου λείπει πάρα πολύ, τη βλέπω να προχωράει και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Μιλάμε ελάχιστα στο τηλέφωνο. Την καμαρώνω. Η Ντέμη είναι υπέροχη και αντέχει πάρα πολύ στην πίεση. Τώρα βλέποντας το παιχνίδι καθημερινά, κάποια πράγματα που λέει παρεξηγούνται καμιά φορά. Γενικά είναι ένας άγγελος.

Η Ηλιάνα με πήρε τηλέφωνο το βράδυ που βγήκε και μου είπε πως λατρεύει την Ντέμη και ότι μέσα στο παιχνίδι ήταν οι καλύτερες φίλες, παρόλα αυτά που φαίνονται στις κάμερες. Με την Ντέμη δεν έχουμε κρυφτεί από την πρώτη μέρα που είμαστε μαζί. Δεν το έχουμε κρατήσει κρυφό.

Λαμβάνω αντιφατικά μηνύματα. Μερικά είναι πάρα πολύ θετικά και κάποια με πολύ μίσος για τον προσανατολισμό μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη απέχθεια μέχρι και για το μαγαζί μας, επειδή ακριβώς κάναμε αυτό το coming out» τόνισε η σύζυγος της Ντέμης.