«Η σχέση μου με χώρισε γιατί πίστευε ότι ήμουν με τον Λάτσιο»

«Η σχέση μου με χώρισε γιατί πίστευε ότι ήμουν με τον Λάτσιο»

Στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, Ooh la la παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Γκαγκάκη και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φήμες που την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η Κατερίνα δεν δίστασε να παραδεχτεί πως στο παρελθόν σχέση της την χώρισε θεωρώντας πως είναι με τον Λάτσιο. Μάλιστα, παραδέχθηκε πως θα ήθελε να είχε κάνει μαζί του τότε κάτι.

«Θα έκανα κάτι με τον Λάτσιο τότε. Θα μου πεις, αφού θα έκανες τότε, γιατί δεν έκανες; Είναι πολύ γλυκός, πολύ εξωστρεφής όταν θέλει. Δημιουργεί σχέσεις χημείας με τους ανθρώπους γύρω του όταν θέλει, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν σου έχει δώσει το δικαίωμα να θεωρήσεις ότι πήγε λίγο παρακάτω. Νομίζω ότι είχα πολύ μεγάλο κόλλημα. Όταν υπήρξε μια περίοδος το 2010 που με κατηγόρησαν ακόμα και ως υπαίτια του διαζυγίου, μου δημιούργησε τόσο μεγάλο θέμα αυτό που χώρισα. Η σχέση μου θεώρησε ότι είμαι με τον Λάτσιο. Έχω ένα θέμα με τα επαγγελματικά. Με τον Λάτσιο δεν είχα ποτέ σχέση προϊσταμένου – υφισταμένου, αλλά θεωρώ ότι όταν μπλέκει αυτό χάνεις το όριο. Τώρα βλεπόμαστε πολύ σπάνια. Μιλάμε, αλλά βλεπόμαστε σπάνια. Αυτά έχουν περάσει», είπε η Κατερίνα.