Η συγκλονιστική δέηση της μητέρας της Naya Rivera στην όχθη της λίμνης λίγο πριν την ανάσυρση της σορού της

Η συγκλονιστική δέηση της μητέρας της Naya Rivera στην όχθη της λίμνης λίγο πριν την ανάσυρση της σορού της

Θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου της Naya Rivera, η οποία έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η ηθοποιός είχε πάει βόλτα με την βάρκα την Τετάρτη 8 Ιουλίου στη λίμνη Πίρου, μαζί με τον 4χρονο γιο της Τζόσεϊ, ο οποίος βρέθηκε αργότερα να κοιμάται μέσα στην βάρκα, μόνος και εξαντλημένος.

Η πρωταγωνίστρια του «Glee» εξαφανίστηκε και θεωρήθηκε νεκρή, αφότου οι αρχές εντόπισαν τη βάρκα με το μικρό παιδί, αλλά οι έρευνες κράτησαν αρκετές μέρες καθώς το βάθος της λίμνης είναι 18 μέτρα, λασπώδες και με πυκνή βλάστηση. Τελικά η σορός της ανασύρθηκε τη Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Η οικογένεια της Rivera από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της, προσπάθησε να πάρει μέρος στις έρευνες. Το πρωί του Σαββάτου μάλιστα, ο πρώην σύζυγος της, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης.

Την ίδια στιγμή η μητέρα της, Γιολάντα συγκλόνισε με την κίνησή της, καθώς γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά στην αποβάθρα για να προσευχηθεί για την τύχη της κόρης της. Λίγες ώρες μετά γράφτηκε με τον χειρότερο τρόπο ο τραγικός επίλογος της σύντομης ζωής της ταλαντούχας και λαμπερής σταρ.