Η συγκινητική πρόταση γάμου του Γιώργου Πρίντεζη στη σύντροφό του

Η συγκινητική πρόταση γάμου του Γιώργου Πρίντεζη στη σύντροφό του

Πρόκειται για ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς. Ο μπασκετμπολίστας και υπαρχηγός του Ολυμπιακού αποφάσισε να ζητήσει και επίσημα το χέρι της αγαπημένης του Στέλλας.

Το LG Aegeanball Festival είναι μία διοργάνωση που οργανώνεται στη γενέτειρά του Σύρο και για δεύτερη χρονιά ολοκληρώθηκε το βραδυ του Σαββάτου. Μετά το τέλος της διοργάνωσης, ο Γιώργος Πρίντεζης μαζί με τους συμπαίκτες και τους φίλους του συγκεντρώθηκαν για ένα πάρτι σε παραλία του νησιού.

O παίκτης του Ολυμπιακού πήρε το μικρόφωνο και αφιέρωσε το τραγούδι «Όλα σε εσένα τα βρήκα» στην σύντροφό του και τελειώνοντας την ερμηνεία του και κάνοντας χιούμορ για τις φωνητικές του ικανότητες, αποφάσισε να κάνει μία άκρως συγκινητική πρόταση γάμου.

«Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου που είστε εδώ πέρα. Είμαι σε μία παραλία που έχω μεγαλώσει με τον πατέρα μου από μωρό παιδί έρχομαι εδώ. Το συγκεκριμένο event, παρότι πέρσι στέφθηκε με επιτυχία μου άφησε μία γλυκόπικρη γεύση γιατί έβλεπα τη μάνα μου στεναχωρημένη… Γενικότερα δεν μου αρέσει να σκέφτομαι άσχημα, μου αρέσει να σκέφτομαι θετικά… Και έχω και κοντά μου τέτοιους ανθρώπους τους φίλους μου, τη μητέρα μου, τη Στέλλα… Όπου θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να πω στην αγαπητή μου Στέλλα αν θέλει να με παντρευτεί και να γίνει η γυναίκα μου…», ανέφερε και την κάλεσε στη σκηνή!

Στη συνέχεια η σύντροφός του με φουσκωμένη κοιλίτσα ανέβηκε, ο μπασκετμπολίστας γονάτισε και της έδωσε το δαχτυλίδι και είπε με χιούμορ ο Γιώργος: «Αν πεις όχι τη γ@μησ@με να ξέρεις».