Η συγκίνηση του Πάνου Μουζουράκη και η άγνωστη ιστορία για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Η συγκίνηση του Πάνου Μουζουράκη και η άγνωστη ιστορία για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Στέλιος Χατζηαβραμίδης ήταν ένας από αυτούς που βρέθηκε μπροστά στους κριτές του The Voice με στόχο να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Στέλιος ερμήνευσε το τραγούδι «Σκόνη» του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και έκανε τον Πάνο Μουζουράκη αλλά και όλους τους κριτές να συγκινηθούν.

«Συγκινήθηκα. Αν δεν είχε πεταχτεί η Έλενα να με ξυπνήσει από τις σκέψεις μου δεν θα είχα γυρίσει. Μας ταξιδέψατε. Με πήγε στον Λαυρέντη το τραγούδι. Τίποτα δεν χάθηκε στη σκόνη. Κάποια στιγμή είχαμε μια συζήτηση με τον Λαυρέντη και μου είχε πει για μια εμπειρία του στο Άγιο Όρος που είχε πάει για μια απώλεια. Είχε μπει στο κελί του γέροντα, χωρίς να τον γνωρίσει ο γέροντας. Του είπε λοιπόν “να μη στενοχωριέσαι. Το κοριτσάκι κρέμασε το παλτό του και πέρασε στο διπλανό δωμάτιο”. Moυ είχε πει πόσο βάλσαμα είχε προσφέρει η περιγραφή του γέροντα σε αυτή την ιστορία. Δεν χάθηκε τίποτα στη σκόνη. Ίσα ίσα έχει αφήσει μια τεράστια κληρονομιά. Και κρέμασε το παλτουδάκι του ο Λαυρέντης και πέρασε στο διπλανό δωμάτιο. Και εκεί μας περιμένει όλους» είπε συγκινημένος ο Πάνος.