Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η επικρατέστερη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision 2020

Ο 65ος διαγωνισμός της Eurovision θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και οι χώρες που θα πάρουν μέρος έχουν ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να επιλέξουν το τραγούδι και τον ερμηνευτή που θα τους εκπροσωπήσουν.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως η Ελλάδα για ακόμα μια φορά θα πάει με απευθείας ανάθεση σε καλλιτέχνη στον διαγωνισμό και αυτός ο καλλιτέχνης όπως όλα δείχνουν έχει βρεθεί.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου-Κου», είπε πως η ΕΡΤ θα κάνει τις σχετικές αποκαλύψεις για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα μέχρι τέλη Ιανουαρίου.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος η επικρατέστερη είναι η 18χρονη Στεφανία Λυμπερακάκη.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η μόνη υποψήφια που έχει καταθέσει πάνω από ένα τραγούδια, τα οποία έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

Τα τραγούδια αυτά έχουν γραφτεί ειδικά για την Στεφανία αλλά και το άλλο δυνατό στοιχείο που έχει η νεαρή κοπέλα είναι πως ο Φωκάς Ευαγγελινός θα αναλάβει την σκηνοθεσία, σε περίπτωση που θα είναι αυτή η εκπρόσωπος.

Έτσι έχοντας αυτούς τους δύο ανθρώπους δίπλα της η Στεφανία Λυμπερακάκη που είναι ειδικοί στην Eurovision, η κρατική τηλεόραση νιώθει μια σιγουριά.