Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η αλλαγή του χρόνου είχε πολλές αποκαλύψεις για την Σταματίνα Τσιμτσιλή καθώς η παρουσιάστρια του Alpha έκανε γνωστό το φύλλο του μωρού που περιμένει, ευχόμενη τα καλύτερα στους followers της για το νέο έτος.

Η Σταματίνα ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και έγραψε στη λεζάντα:

«Όταν στις αρχές Σεπτεμβρίου φωτογραφιζόμουν αγκαλιά με αυτό το μωράκι στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης για την μηνιγγίτιδα … δεν φανταζόμουν ότι λίγες ημέρες μετά θα συνειδητοποιούσα ότι είμαι και πάλι έγκυος! Σε λίγους μήνες θα κρατάμε στην αγκαλιά μας τον γιο μας. Τι μεγάλη ευλογία…! Μια καρδούλα χτυπάει μέσα στο σώμα μου και οι δυο πριγκηπισσούλες μας ανυπομονούν να γνωρίσουν τον αδερφό τους! Σας ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και την αγάπη που μου εκφράζετε σε κάθε ευκαιρία! Εύχομαι το 2018 να σας φέρει μόνο χαμόγελα και δάκρυα συγκίνησης!»

Ωστόσο στην πρώτη εκπομπή του Happy Day για το νέο έτος, ο Δημήτρης Παπανώτας της είπε συγχαρητήρια on air με την παρουσιάστρια να σημειώνει:

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η αλήθεια είναι ότι το θέλαμε. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να το πολυσκεφτώ και να στεναχωρηθώ αν άκουγα ότι περιμένουμε τρίτη κόρη. Δεν ήθελα να βιώσει το μωράκι που έχω στην κοιλιά μου κάποια απόρριψη έστω και για λίγα λεπτά την ώρα που στο λέει ο γιατρός, γι’ αυτό δεν το πολυσκεφτόμουν. Όταν μας είπε ο γιατρός στον τρίτο προς τέταρτο μήνα ότι μάλλον είναι αγοράκι, περίμενα να κάνω και μια εξέταση που κάνεις και στο λέει σίγουρα και μετά εντάξει… Πολύ μεγάλη ευλογία νιώθουμε. Θα πήγαινα και για τέταρτο νομίζω»!