Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το κλειδί της επιτυχίας στο γάμο της με τον Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το κλειδί της επιτυχίας στο γάμο της με τον Θέμη Σοφό

Με αφορμή την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV».

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό και το μυστικό που ο γάμος τους παραμένει επιτυχημένος.

Μετά από εννέα χρόνια γάμου και τρία παιδιά, ποιο θα λέγατε ότι είναι το κλειδί για μία επιτυχημένη αρμονική σχέση;

Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να σέβεσαι και να κατανοείς τις ανάγκες του άλλου. Δηλαδή, εγώ ήξερα από πριν παντρευτώ και κάνω οικογένεια ότι ο άντρας μου είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ απαιτητική δουλειά. Ήταν κάτι που έπρεπε να αποδεχτώ ευθύς εξαρχής. Αυτό που εννοώ είναι ότι οι άνθρωποι πρέπει όταν γνωρίζουν κάποιον να μην προσπαθούν να τον αλλάξουν. Τι νόημα θα είχε να αρχίσω να γκρινιάζω στον άντρα μου και να του λέω «δουλεύεις πάρα πολύ» από τη στιγμή που γνώριζα εξαρχής τον όγκο της δουλειάς του; Άρα, το κλειδί είναι να κατανοείς τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις του άλλου και να τον σέβεσαι. Βέβαια, αφότου έρθουν τα παιδιά είναι σημαντικό να προσπαθείς να δημιουργείς τις συνθήκες ώστε να υπάρχει κάπου και το «οι δύο μας». Δε χρειάζονται υπερβολές. Απλά και όμορφα πράγματα που διατηρούν ζωντανή τη σχέση.