Η σπάνια εξομολόγηση της Μπέτυς Λιβανού για τον σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο

Η σπάνια εξομολόγηση της Μπέτυς Λιβανού για τον σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2 night show” βρέθηκε η Μπέτυ Λιβανού.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι στο παρελθόν πούλησαν με τον σύζυγό της το αυτοκίνητό τους, για να γυρίσουν την ταινία “Το ταξίδι του μέλιτος”:

«Ήταν ένα από αυτά που φύγανε για να γίνει μια ταινία. Ήταν μια ρομαντική κίνηση που κάναμε. Η ταινία έγινε εκτός Αθηνών. Γυρίστηκε όλη στον Καϊάφα και δεν χρειαζόμασταν μετακινήσεις».

Ακόμη, η η Μπέτυ Λιβανού αναφέρθηκε στη μια της κόρη που έγινε ηθοποιός αλλά τελικά αποφάσισε να ασχοληθεί με κάτι άλλο: «Η μια ασχολήθηκε αλλά τελικά έγινε χορεύτρια του τάνγκο. Είμαι χαρούμενη. Το αγαπάει πάρα πολύ και από τη στιγμή που αγαπάει αυτό που κάνει, για μένα είναι πολύ σημαντικό. Όταν μου είπε ότι θα γίνει ηθοποιός δεν είπα τίποτα από έξω μου».

Μάλιστα, η Μπέτυ Λιβανού έκανε μια σπάνια εξομολόγηση για τον σύζυγό της Γιώργο Πανουσόπουλο και την κοινή ζωή τους: «Είμαστε μαζί 50 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχουν μυστικά, ούτε συνταγές. Όλοι με ρωτάνε για συνταγές, δεν υπάρχουν συνταγές. Μαγειρεύω πολύ, μου αρέσει και εκείνος μαγειρεύει. Ο καθένας μόνος του στην κουζίνα, δεν μαγειρεύουμε μαζί, εκεί είναι καταστροφή».