Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Σαράφογλου για τον γιο της, Δημήτρη

Η σπάνια εξομολόγηση της Μαρίας Σαράφογλου για τον γιο της, Δημήτρη

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη ΑρναούτογλουThe 2night show”, βρέθηκε η Μαρία Σαράφογλου.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και μάθαμε πράγματα για τη ζωή της που δεν γνωρίζαμε.

Μάλιστα, η Μαρία Σαράφογλου μεταξύ άλλων έκανε μια σπάνια αναφορά στον αγαπημένο της γιο, Δημήτρη.

«Από τότε που έχω κάνει παιδί, έχω πάψει να λέω μεγάλες κουβέντες. Έχω χωρίσει, ήμουν παντρεμένη. Τώρα θα ακουστώ σαν μαμά κουκουβάγια. Ο Δημήτρης είναι όλη μου η ζωή να στο πω έτσι, είναι ένα παιδί εξαιρετικό, όμορφο αλλά είναι όμορφο στην ψυχή και αυτό το αντανακλά στους φίλους του, στην οικογένειά του, στο σχολείο, είναι εξαιρετικά έξυπνος και είναι πολύ διαφορετικός από εμένα.

Για παράδειγμα ο Δημήτρης είναι ένα παιδί που είναι σαφή και τα όχι του και τα θέλω του. Από μικρός έχει άποψη, εγώ ήμουν ένα παιδί που κάτι ήθελα και έβαζα στόχο, το προσπαθούσα, κολυμπούσα στα βαθιά. Ο Δημήτρης είναι τελείως διαφορετικός, ξέρει πολύ καλά τι θέλει και ξέρει τα όρια του, ενώ εγώ πολύ συχνά δοκιμάζω τα όρια μου.

Τα τελευταία χρόνια έχω αρκετό χρόνο για τον Δημήτρη, τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, αλλά ήταν και πολύ δύσκολα για τη χώρα. Τα τελευταία χρόνια έχουμε έρθει πολύ πιο κοντά με το παιδί μου, έχουμε αναπτύξει έναν άλλο δεσμό και είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν νομίζω ότι θα έκανα άλλο παιδί, ποτέ δεν ξέρεις όμως τι φέρνει ο χρόνος. Σαφώς όλοι άνθρωποι θέλουν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους», είπε η Μαρία Σαράφογλου.