Η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από την παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”

Η Σοφία Μουτίδου αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από την παράσταση “Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή”

Όπως έχει γίνει γνωστό η Σοφία Μουτίδου αποχώρησε από την θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», ενώ την θέση της έχει πάρει ο Παντελής Καναράκης.

Η ηθοποιός που βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το Πρωινό, αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της αποχώρησης της.

«Τρία χρόνια συνεχόμενα ήμουν στον Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή και είχα δηλώσει παραίτηση από τον Γενάρη, δεν σταμάτησα όπως φάνηκε. Είχε συμβεί κάτι που με πρόσβαλε πολύ και δεν μπορούσα να συνεχίσω και δήλωσα παραίτηση. Βρέθηκε ο αντικαταστάτης ένα μήνα μετά και δεν έφυγα επειδή αρρώστησα , ούτε έφυγα επειδή έκανα δική μου παράσταση. Ήταν η παράσταση μου να γίνει στο Ριάλτο και κάτι έγινε και τους είπα θέλω να φύγω. Δεν φεύγει κάποιος όταν κουράζεται, ο λόγος ήταν επειδή έγινε κάτι που με πρόσβαλε και ηθικά και επαγγελματικά.

Δεν μπορούσα να συνεχίσω και είχα άψογη συνεργασία με τους συναδέλφους. Όταν κάτι σε ενοχλεί κάπου σκέφτεσαι και το οικονομικό. Ήταν ένα πρόβλημα που είχα εγώ με την παραγωγή και ζύγισα το οικονομικό και την στεναχώρια και νίκησε η στεναχώρια. Αυτό που συνέβη ήταν πάνω από μένα. Ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν προσπάθησε να κάνει κάτι, υπάρχει εσύ τι σου ξυπνάει στον καθρέφτη σου και τι βλέπεις. Εμένα δεν μου άρεσε.», είπε η Σοφία Μουτίδου.