Η Σμαράγδα Καρύδη εισβάλει στο “Μην αρχίζεις της μουρμούρα”

Η Σμαράγδα Καρύδη εισβάλει στο "Μην αρχίζεις της μουρμούρα"

Η κωμική σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” πήρε το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και οι τηλεθεατές θα την παρακολουθήσουν για όγδοη χρονιά.

Μάλιστα, πολλά είναι τα νέα πρόσωπα που θα εισβάλουν στη σειρά για να αλλάξουν τη ζωή των ηρώων.

Ένα από αυτά είναι και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία θα εμφανιστεί ως γκεστ σταρ. Συγκεκριμένα, η ίδια θα μπει στη ζωή της Βούλας και του Μηνά.

Σε συνέντευξή της στο 7 μέρες TV, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε τον ρόλο της και αναφέρθηκε σε αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ.

Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά”».