Η σκηνή στο The Crown από το ταξίδι της Νταϊάνα στην Αυστραλία σε κάνει να βιώνεις ξανά τα γεγονότα του 1983

Η σκηνή στο The Crown από το ταξίδι της Νταϊάνα στην Αυστραλία σε κάνει να βιώνεις ξανά τα γεγονότα του 1983

Η νέα σεζόν του The Crown είναι πλέον διαθέσιμη στο Netflix και ήδη η ιστορία της πιο διάσημης πριγκίπισσας του 20ου αιώνα κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δεκάδες χρήστες παρακολούθησαν ήδη ολόκληρο τον τέταρτο κύκλο του The Crown, αναζητώντας ομοιότητες και διαφορές από την μυθοπλασία στην πραγματικότητα και από την τηλεόραση, στην ιστορία που οδήγησε την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο παλάτι του Μπάγκιγχαμ.

Μάλιστα, πρόσφατα βιογράφος της Margaret Thatcher, που εμφανίζεται στη σειρά, απαρίθμησε τις ανακρίβειες που είδε στο The Crown για την πρώην πρωθυπουργό.

Το Netflix έδωσε στον επίσημο λογαριασμό του στα socila media, το στιγμιότυπο από την πρώτη περιοδεία της 22χρονης μόλις πριγκίπισσας Νταϊάνα στην Αυστραλία το 1983.

Ένα πανοραμικό πλάνο από τις πολυκατοικίες του Μπρίσμπεϊν, αναβιώνει το ενθουσιασμένο πλήθος γύρω από την πριγκίπισσα, για τις ανάγκες του The Crown.

Η Emma Corrin, που υποδύεται την Νταϊάνα, έχει μιλήσει για την δυσκολία του εγχειρήματος, το οποίο μάλλον έφερε εις πέρας με επιτυχία.

Το ροζ φόρεμα με τα κουμπάκια σε όλη την πλάτη, αλλά και το ασορτί καπέλο με τον φιόγκο τοποθετημένο στραβά προς τα πίσω, δημιουργούν την αίσθηση της πιστής απεικόνισης μιας από τις εμφανίσεις της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ωστόσο, το ρούχο στο The Crown φαίνεται να έχει ιριδίζουσες χρυσές ρίγες, οι οποίες δεν είναι εμφανείς στο ρούχο που φορούσε πριν 37 χρόνια ο πριγκίπισσα Νταϊάνα. Δείτε το στιγμιότυπο από το 1983, όπως είχε καλυφθεί από τα ΜΜΕ. Οι ενδυματολογική προσπάθεια στη σειρά είναι αξιοσημείωτη βέβαια, με αποκορύφωμα το νυφικό που είδαμε στο The Crown.

Το βίντεο αναφέρεται στην πρώτη αλληλεπίδραση της πριγκίπισσας Νταϊάνα μόνης, ενώ ο εκφωνητής ακούγεται να μιλά με ενθουσιασμό για χιλιάδες κόσμου που βρίσκονταν στο σημείο για να τη συναντήσουν, αλλά και για το πόσο δημοφιλής ήταν από τα πρώτα χρόνια στο παλάτι.

Στην σκηνή που έδωσε το Netflix από την Αυστραλία, όπως προβλήθηκε στον τέταρτο κύκλο του The Crown, ο πρίγκιπας Κάρολος φαίνεται ξαφνιασμένος και νευρικός, απέναντι στο τεράστιο πλήθος που αποθεώνει την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

«O πρίγκιπας δείχνει ακόμη αγχωμένος για το πλήθος» σημειώνει εκφωνητής της αυστραλιανής τηλεόρασης σε ρεπορτάζ από εκείνη την επίσκεψη το 1983 στην Αυστραλία, κάτι που επιβεβαιώνει το σενάριο της σειράς.