Η σειρά “Oscuro Deseo” ανανεώθηκε για 2η season από το Netflix

Η σειρά "Oscuro Deseo" ανανεώθηκε για 2η season από το Netflix

H νέα σειρά του Netflix, Oscuro Deseo (Dark Desire/Σκοτεινή Επιθυμία), έφτασε 35 εκατομμύρια προβολές σε όλο τον κόσμο τις πρώτες 28 ημέρες κυκλοφορίας της, κι έτσι το δίκτυο την ανανεώνει κι επισήμως για δεύτερο κύκλο.

Στην υπόθεση, η Άλμα Σολάρες, μια διακεκριμένη δικηγόρος και καθηγήτρια πανεπιστημίου, επισκέπτεται το σαββατοκύριακο την πρόσφατα χωρισμένη κολλητή της με σκοπό να “διαχειριστούν τον πόνο της”.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Άλμα γνωρίζει τον 23χρονο Ντάριο Γκέρα, με τον οποίο βγαίνει ένα ξέφρενο ερωτικό ραντεβού. Επιστρέφοντας σπίτι στον άντρα και την κόρη της, η Άλμα είναι αποφασισμένη να ξεχάσει το λάθος της, αλλά η ζωή της μετατρέπεται σε ζωντανό εφιάλτη.

Αυτό που ξεκίνησε ως περιπετειούλα γίνεται ασίγαστο πάθος, φέρνοντας στο φως μυστικά ενός παρελθόντος με τα όποια όλοι έχουν μια μοιραία σύνδεση.

Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Grace Ugalde, Verónica Velasco, Epigmenio Ibarra και Natasha Ybarra-Klor της Argos Televisión. Η σειρά γράφτηκε από τη Leticia López Margalli και σκηνοθετήθηκε από τους Pedro P. Ybarra και Kenya Márquez.

Πρωταγωνιστούν οι Maite Perroni (El juego de las llaves), Erik Hayser (Sense8) και Alejandro Speitzer (The Club).