Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που την έπεισε να επιστρέψει στην τηλεόραση

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκαλύπτει ποιος είναι ο άνθρωπος που την έπεισε να επιστρέψει στην τηλεόραση

Η Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε αν επιστρέφει στην τηλεόραση τη νέα σεζόν, όπως ακούγεται.

Σίσσυ, ακούγεται πολύ έντονα ότι το φθινόπωρο επιστρέφεις στην τηλεόραση.

Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο κάνω σχετικές συζητήσεις. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που ακόμα με σκέφτονται, γιατί έχουν περάσει έξι επτά χρόνια που έχω σταματήσει (σ.σ. από τη σεζόν 2011-2012 που έκανε το πρωινό πρόγραμμα στον ΑΝΤ1 μαζί με τον Χρήστο Φερεντίνο). Το βρίσκω συγκινητικό ότι κάθε χρονιά μου προτείνουν πράγματα και κάθε χρόνο μπαίνω στη διαδικασία να συζητήσω, δεν είμαι αρνητική.

Αρνητική δεν είσαι, αλλά δεν λες και το «ναι». Για τη νέα σεζόν γράφτηκε πως σου έγινε πρόταση να παρουσιάσεις το Next Top Model, αλλά πως τελικά θα είσαι στο πρωινό που ετοιμάζει για το Σαββατοκύριακο το Epsilon. Ισχύει;

Όντως έγινε και μία κουβέντα με το Star και γίνονται κουβέντες και με την Άλκηστη (σ.σ. Μαραγκουδάκη). Για μένα δεν παίζει ρόλο μόνο το κανάλι, αλλά και οι άνθρωποι. Η Άλκηστις είναι ένας άνθρωπος που με έχει πιστέψει πολύ, μου έχει δώσει τις μεγαλύτερες ευκαιρίες σε αυτή τη δουλειά. Είχαμε κάνει συζητήσεις και όταν ήταν στον Alpha, και μετά στο ΣΚΑΪ, και τώρα. Της έχω εμπιστοσύνη σε σχέση με αυτό που σκέφτεται για μένα, γιατί με ξέρει και με εμπιστεύεται κι εκείνη. Η σκέψη να γυρίσω στην τηλεόραση, λοιπόν, έχει να κάνει με την Άλκηστη. Ακόμα, όμως, δεν έχουμε πάρει τελικές αποφάσεις.