Η Σάννυ Μπαλτζή αποκαλύπτει για τη σχέση της με το Γιάννη Λάτσιο

Η Σάννυ Μπαλτζή αποκαλύπτει για τη σχέση της με το Γιάννη Λάτσιο

Η Σάννυ Μπαλτζή βρέθηκε στο πλατό του Όλα Πρώτη Φορά και ο Θέμος Αναστασιάδης βρέθηκε προ εκπλήξεως από τις δηλώσεις της. Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος ξεκίνησε να της κάνει πλάκα για το θέμα του Γιάννη Λάτσιου και όσων έχει δηλώσει η γνωστή δημιουργός.

Οι απαντήσεις της Σάννυ σίγουρα τον ξάφνιασαν, με συνέπεια να απορεί αν πρόκειται για «τρολάρισμα» ή εννοεί πραγματικά τα λεγόμενά της. Ανάμεσα σε άλλα τα καλύτερα όσων είπε ήταν η δήλωσή της πως «Ο Γιάννης ήταν και θα είναι το αγόρι μου».

Η συνέντευξή της συζητήθηκε πολύ και η καλεσμένη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα μπορούσα να μιλάω ατελείωτα για το Γιάννη γιατί ο Γιάννης είναι το αγόρι μου. Γκουγκλάρεις Σάννυ Μπαλτζή και βγαίνει ο Γιαννης Λάτσιος. Υπάρχει ήδη ένα μεγάλο βιογραφικό από φωτογραφίες μοντάζ».

Λίγο αργότερα μίλησε για την Κατερίνα Γκαγκάκη και το X Factor, η οποία όπως αποκάλυψε «της πήρε τη θέση». Ανάμεσα σε άλλα, συνεχίζοντας με το ίδιο ύφος, αποκάλυψε πως μπορεί να της πήρε τη θέση επαγγελματικά, όμως «το Γιάννη δεν θα μου τον πάρει καμία»