Η Ρουλα Κορομηλά στα Χανιά

Η Ρουλα Κορομηλά στα Χανιά

Η παρουσιάστρια εθεάθη στο αεροδρόμιο των Χανιών ντυμένη σε casual στυλ, φορώντας blue-jeans, μπλέ T-shirt και αθλητικά παπούτσια άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Με ένα χαλαρό σύνολο κατάφερε να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Δεν ήταν όμως μόνο το στυλ της που κέντρισε την περιέργειά αλλά και ο άνδρας που την συνόδευε. Πολλοί μιλούσαν για ένα νέο φλερτ αλλά στην πραγματικότητα είναι ο αδερφός της Θανάσης. Η αδερφική τους αγάπη είναι πολύ δυνατή και πολλές φορές η ίδια έχει δηλώσει πως είναι ο “φύλακας άγγελός της” και τον λατρεύει πολύ

Όπως και να έχει η Ρουλα Κορομηλά μετά το ”τηλεοπτικό διαζύγιό” της με τον «Ε» και τις μετέπειτα δικαστικές κόντρες που δημιουργήθηκαν αποφάσισε να κανει ένα διάλειμμα από την τόσο φορτισμένη καθημερινότητά της και να χαλαρώσει γυρίζοντας όλη την Ελλάδα.

Τα Χανιά επέλεξε για να απολαύσει μέρος των καλοκαιρινών διακοπών της παρέα με τον καλό της φίλο και γνωστό επιχειρηματία Γιώργο Κανατάκη, απολάμβανε την νυχτερινή ζωή της πόλης και στη φωτογραφία που δημοσίευσε σχολίασε; “Κρατάει πολλά χρόνια αυτή η φιλία και αντέχει γερά αγνοώντας τις αποστάσεις”.

Η Ρούλα Κορομηλά με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram εκτός από τα Χανιά, επισκέφτηκε και το Ρέθυμνο.

https://www.instagram.com/p/BJOjbSYDPg8/?taken-by=roulakoromila

Η παρουσιαστρια μοιράστηκε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Κρήτη με του followers της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

https://www.instagram.com/p/BJLqw5BDeCr/?taken-by=roulakoromila

https://www.instagram.com/p/BJN9qibDbUb/?taken-by=roulakoromila