Η Ρασέλ και ο Παναγιώτης έλυσαν τις διαφορές τους με “βιτριολικές” ατάκες

Η Ρασέλ και ο Παναγιώτης έλυσαν τις διαφορές τους με "βιτριολικές" ατάκες

Μία απολαυστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» με καλεσμένους τη Ρασέλ και τον Παναγιώτη.

«Τον βλέπω από το Instagram μέχρι εκεί μου φτάνει», σχολίασε η Ρασέλ για τον πρώην συμπαίκτη της στο GNTM και αμέσως μετά άρχισαν να παίζουν ένα παιχνίδι.

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έκαναν ερωτήσεις και τα δύο επίδοξα μοντέλα απαντούσαν αν η ερώτηση αντιπροσωπεύει τον Παναγιώτη ή τη Ρασέλ.

Αρχικά, ο ένας χαρακτήρισε τον άλλο model material αλλά και φαρμακόγλωσσα. Ενώ στη συνέχεια, η Ρασέλ αποκάλυψε ότι έχει 14.000 followers στο Instagram, ενώ ο πρώην συμπαίκτης της τους μισούς.

«Είμαι πάντα ένα βήμα μπροστά», δήλωσε η Ρασέλ και συμπλήρωσε: «Δεν με απασχολούν τα σχόλια. Εγώ ξέρω ποια είμαι. Πιστεύω ότι ο Παναγιώτης πληγώθηκε περισσότερο γιατί το έδειξε με τη συμπεριφορά του απέναντί μου που είχε εμμονή. Τον ενοχλούσαν αυτά που έλεγα γι’ αυτόν».

Παράλληλα, και οι δύο κατηγόρησαν ο ένας τον άλλο ότι έκαναν περισσότερες δηλώσεις για να κάνουν ντόρο.

«Ο Παναγιώτης κάποιες φορές προσπαθούσε να με φτάσει αλλά εγώ είμαι αυθεντική», σημείωσε η Ρασέλ.

«Εγώ δεν έκανα καμία δήλωση στον κόσμο ώστε να δείξω κάτι άλλο και να μ’ αγαπήσουνε», της απάντησε ο τυροκόμος πρώην συμπαίκτης της.

Ακόμα, παραδέχτηκαν και οι δύο ότι η κριτική επιτροπή συμπαθούσε περισσότερο τον Παναγιώτη και ότι η Ρασέλ ήταν η μόνη που είδε κάποιον συμπαίκτη της ερωτικά μέσα στο GNTM, αναφερόμενοι στον Έντουαρντ.

Τέλος, η Ρασέλ δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να έχει εξέλιξη η σχέση της με τον Έντουαρντ ακόμα και αν έμενε στο παιχνίδι περισσότερο.