Η Ραΐσα απαντάει για το πάρτι γενεθλίων της εν μέσω καραντίνας

Η Ραΐσα απαντάει για το πάρτι γενεθλίων της εν μέσω καραντίνας

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ένα πάρτι που διοργανώθηκε εν μέσω πανδημίας με την Ραΐσα Κόντι, που αποχώρησε από το Big Brother, το βράδυ της Παρασκευής.

Συγκεκριμένα, η ίδια μετά την αποχώρησή της από το Big Brother διασκέδασε σε ένα σπίτι, έχοντας στο πλευρό της φιλικά της πρόσωπα.

Μάλιστα, οι άνθρωποι που παρευρέθηκαν στο πάρτι, γιόρτασαν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό.

Η Ραΐσα μίλησε μέσω skype στην εκπομπή “Love It” και απάντησε για το πάρτι που διοργανώθηκε, τονίζοντας πως περνάει την καραντίνα στο σπίτι της πρώην συμπαίκτριά της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή και πως γενέθλια δεν είχε εκείνη αλλά ένας φίλος της Αφροδίτης.

«Καταρχάς για να μάθουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται δεν είχα γενέθλια. Εγώ έχω γενέθλια 2 Ιουλίου. Είμαι Καρκίνος με Λέων αν θέλετε να μάθετε. Ακούστε τι έγινε. Εγώ όταν βγήκα από το Big Brother δεν είχα κανέναν άνθρωπο στην Αθήνα και είχα μόνο την Αφροδίτη. Με αγκάλιασε, με περίμενε στο σπίτι της. Αυτή τη στιγμή η Αφροδίτη κάνει καραντίνα με τον κολλητό της, τον Μάνο, που αυτός μου άλλαξε και το μαλλί και έτυχε εκείνη την ημέρα να είχε γενέθλια.

Ήρθαν τρία άτομα που ήταν γείτονες για να του ευχηθούν, δεν κάναμε κανένα πάρτι, δεν κάναμε τίποτα, είναι απαράδεκτο που κάθονται και ασχολούνται με αυτά τα πράγματα. Όλα τα άτομα που βλέπετε είναι covid-free, έχουν κάνει όλοι τεστ, η Αφροδίτη προσέχει πάρα πολύ γιατί η μάνα της είναι στις ευπαθείς ομάδες, κι εγώ προσέχω τον εαυτό μου. Δεν είμαι τόσο αναίσθητη το να βάλω σε κίνδυνο τον εαυτό μου, την υγεία μου, της μάνας μου και όλων. Όμως αυτό είναι λίγο άσχημο που λένε τόση κακία, χωρίς να ξέρουν κάποια πράγματα.

Δεν θα πήγαινα εγώ να κινδυνέψει ο εαυτός μου, για να κάνουμε πάρτι. Που δεν ήταν καθόλου πάρτι και αυτό το δώρο που μου δίνει ο Μάνος ήταν μια φάρσα με μια αράχνη για να τρομάξω. Δηλαδή δεν το βλέπω τόσο κακό και δεν θα ανεβάζαμε κάτι για να προκαλέσουμε», είπε η Ραΐσα Κόντι.