Η Ρίκα Διαλυνά εγκατέλειψε την πολυτελή κατοικία που έμενε με τον αείμνηστο σύζυγό της, Νίκο Χρυσικόπουλο

Η Ρίκα Διαλυνά εγκατέλειψε την πολυτελή κατοικία που έμενε με τον αείμνηστο σύζυγό της, Νίκο Χρυσικόπουλο

Η Ρίκα Διαλυνά μετά από 30 χρόνια αποφάσισε να εγκαταλείψει την πολυτελή κατοικία της στα νότια προάστια, όπου ζούσε με τον αείμνηστο σύζυγό της και εφοπλιστή Νίκο Χρυσικόπουλο.

Η ηθοποιός και Σταρ Ελλάς 1954 πήρε αυτήν την απόφαση αμέσως μετά την καραντίνα, καθώς τρία χρόνια μετά το θάνατο του συζύγου της, η απουσία του την έκανε– όπως έχει παραδεχτεί στο παρελθόν – να “φλερτάρει” ακόμη και με την κατάθλιψη.

Η Ρίκα Διαλυνά μίλησε στην εφημερίδα Espresso: «Μια ζωή ζούσα με τον άντρα μου στα νότια προάστια. Μετά το χαμό του δεν μπορούσα να μείνω στο σπίτι χωρίς εκείνον. Όλα μου θύμιζαν τον αγαπημένο μου σύζυγο. Αποφάσισα, λοιπόν, ότι στη ζωή πρέπει να παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις. Όλα τα μεγάλα, όλα τα υπέροχα τα έζησα μαζί του. Τώρα θέλω να ζήσω πιο εύκολα τη ζωή μου. Επειδή έχω κι άλλα δυο σπίτια, ένα στο Πόρτο Ύδρα και ένα στο Ηράκλειο Κρήτης, σκέφτηκα πως καλύτερα να έχω μικρά σπίτια σε δυο μέρη, παρά ένα μεγάλο σπίτι και να ζω μόνη με τις αναμνήσεις μου».

Η 85χρονη Ρίκα Διαλυνά στην ερώτηση τι έκανε η ίδια με τα πράγματα του σπιτιού είπε: «Πήρα μόνο τις φωτογραφίες μου και τις αναμνήσεις μου από όσα έζησα εκεί. Τα υπόλοιπα πράγματα του σπιτιού τα μοίρασα στα άλλα δύο σπίτια μου, καθώς και σε ανθρώπους που αγαπώ. Μου ήταν δύσκολο να ζήσω στο σπίτι αυτό, όπου τα πάντα μου θύμιζαν τον άντρα μου. Έβλεπα τις πόρτες και νόμιζα πως θα μπει εκείνος. Άκουγα θόρυβο και πίστευα πως θα τον δω μπροστά μου. Ζούσε σε αυτό το σπίτι και καθημερινά ζούσα δύο φορές και την απώλειά του. Πλέον έχω αποφασίσει να μη ζω μόνιμα μόνο σε έναν τόπο, αλλά παντού. Πέρασα πολύ δύσκολα τα τρία αυτά χρόνια που “έφυγε” και οφείλω στον εαυτό μου να το ξεπεράσω».