Η Ρένια Λουϊζίδου μιλάει για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς”

Η Ρένια Λουϊζίδου μιλάει για την επιστροφή του "Καφέ της Χαράς"

Η Ρένια Λουιζίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» και μεταξύ άλλων, μίλησε για το remake του «Καφέ της Χαράς» στον ΑΝΤ1.

“Δεν ξέρω ρε Ναταλία! Ό,τι διαβάζετε κι εσείς, διαβάζω κι εγώ. Έχω μιλήσει με τον Χάρη, όχι όμως με το κανάλι. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Υπάρχει αυτή η σκέψη, για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Δεν έχει προχωρήσει, δεν έχει υλοποιηθεί για να είναι κάτι επίσημο. Εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο. Δεν είμαι γενικά πολύ θετική στο να πάω πίσω σε κάτι.

Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ, εγώ από μόνη μου. Πολύ δύσκολα ξαναπάω σε κάτι που έχει συμβεί. Φυσικά “τρέχει” και το “Σόι”, ποιος να μας το έλεγε ότι θα πάει για 5 χρόνια. Ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει; Αλλά έκανε τόσο αίσθηση αυτό το πράγμα, συζητήθηκε ξαφνικά τόσο πολύ και έχω μάθει να ακούω. Αν όλοι το βρίσκουν μια τόσο υπέροχη ιδέα, να το συζητήσουμε. Προς το παρόν δεν έχουμε κάνει πρεμιέρα φέτος, οπότε είναι πολύ πρώιμο”, είπε η ηθοποιος.

Και πρόσθεσε: “Καλέ τι να έχει κλείσει; Εδώ δεν έχει κανένας πρόταση. Να πάω να “κλείσω” μόνη μου; Ξέρω ότι ο Χάρης έχει κάποιες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά δεν έχει φθάσει μέχρι εμάς απολύτως τίποτα. Ούτε σαν χρονικό πλαίσιο, ούτε τίποτα”.