Η Ρένια Λουιζίδου για το Καφέ της Χαράς: “Βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης…”

Η Ρένια Λουιζίδου για το Καφέ της Χαράς: “Βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης...”

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό 7 μέρεςTv, η Ρένια Λουιζίδου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί με την επιστροφή της επιτυχημένης σειράς, Καφέ της Χαράς.

“Δεν είναι θέμα προτεραιότητας που τη θέτω εγώ. Είναι μια δουλειά που τρέχει τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν μπορώ ούτε συναισθηματικά ούτε ως επαγγελματίας να σηκωθώ να φύγω, νομίζω κανένας μας δεν θα το έκανε αυτό. Έχω μια καλή συνεργασία με όλους αυτούς τους ανθρώπους και με το κανάλι, οπότε δεν μπορώ να κατεβάσω τα ρολά επειδή, εγώ έχω μια άλλη πρόταση, ακόμη κι αν αυτή η πρόταση είναι κάτι πολύ δικό μου και πολύ αγαπημένο.

Μακάρι χρονικά να μπορούσα να είμαι και στα δύο, αλλά βρίσκομαι στη μέση μιας δύσκολης κατάστασης. Δεν φταίω εγώ που είναι φέτος τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1 (γέλια), αλλιώς θα συζητάγαμε με τον Χάρη να το κάνουμε παρακάτω. Θα ήθελα πάρα πολύ να μπορώ να κάνω και τις δύο δουλειές. Και οι δύο είναι κομμάτια δικά μου πια. Όλα περίεργα θα είναι, γι’ αυτό λέω ότι είναι δύσκολη η θέση μου.

Ούτε εγώ θα ήθελα συναισθηματικά να δω το “Καφέ της Χαράς” ως τηλεθεάτρια. Κατ’ αρχάς, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με το “Σόι”. Όλα τα σενάρια είναι υποθετικά και δεν θέλω να ζορίσω τον εαυτό μου να πάρει μια απόφαση πάνω σε υποθετικά δεδομένα.”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.