Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε το λόγο που ο σύζυγός της χρειάστηκε να συμμετέχει στη σειρά “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”

Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε το λόγο που ο σύζυγός της χρειάστηκε να συμμετέχει στη σειρά "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε η Ρένια Λουιζίδου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, Θάνος, χρειάστηκε να λάβει μέρος σε μια σκηνή της θρυλικής σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», ώστε οι δυο τους να καταφέρουν να πάνε… ταξίδι του μέλιτος.

«Για να πάω ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυρίσω μια σκηνή στους Παντρεμένους, όπου ο Ακάλυπτος ονειρευόταν πως κάποιος μου κατεβάζει το φερμουάρ. Το χέρι εκείνο ήταν του άντρα μου. Έπρεπε να κάνω αυτή τη σκηνή για να φύγω.

Παντρεύτηκα, πήγα ξημερώματα στο γύρισμα για να κάνω αυτή τη σκηνή, για να με αφήσουν να πάω στην Πορτογαλία ταξίδι του μέλιτος. Με πήγε ο άντρας μου και μας φάνηκε πολύ αστείο να συμμετέχει και ο άντρας μου.

Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 1995. Δεν υπάρχουν μυστικά. Οι άνθρωποι αλλάζουν, όλο το παιχνίδι παίζεται στο να αλλάζεις σε παράλληλες διαδρομές. Όλα όσα άλλαξαν στην πορεία γίνανε χέρι-χέρι. Ο γιος μου είναι 20 χρονών, τώρα είναι φιλαράκι» εξήγησε η Ρένια Λουιζίδου.