«Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έδωσε ποτέ ένα ποτήρι νερό»

«Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έδωσε ποτέ ένα ποτήρι νερό»

Η θιασάρχης και ηθοποιός, Καλή Καλό, εξομολογείται άγνωστες πτυχές, όχι μόνο της δικής της ζωής, αλλά και πολλών γνωστών ανθρώπων.

Μια από αυτούς είναι η Ρένα Βλαχοπούλου, την οποία χαρακτηρίζει εξαιρετικά τσιγκούνα αλλά συνάμα απίθανη ηθοποιό και κορυφαία τραγουδίστρια.

Όπως η ίδια υποστηρίζει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Freddo», η Ρένα Βλαχοπούλου ήταν η πλουσιότερη ηθοποιός της Ελλάδος. Παρόλα αυτά, δεν έδωσε ποτέ ούτε ένα ποτήρι νερό, σε αντίθεση με τον Κώστα Χατζηχρήστο, ο οποίος, ενώ έβγαλε πολλά χρήματα, τα μοίραζε σε φτωχούς ηθοποιούς και όσους είχαν ανάγκη.

« Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έδωσε ούτε ένα ποτήρι νερό. Λένε ψέματα όσοι λένε το αντίθετο. Ντυνόμασταν στο ίδιο καμαρίνι, είχαμε μαζί θίασο και ξέρω τα πάντα για την Ρένα. Όταν της έστελναν λουλούδια στο καμαρίνι, κρυβόταν για να μη δώσει πουρμπουάρ στα παιδιά του ανθοπωλείου ή του θεάτρου. Έφερνε καθημερινά καφέ από το σπίτι της για να μην πληρώσει στο μπαρ. Αργότερα δημιούργησε αυλικούς, από τους οποίους επηρεάστηκε πολύ και ίσως η προσωπικότητά της να ήταν διαφορετική σε σχέση με αυτά που ζούσαμε εμείς από κοντά. Ήταν βέβαια απίθανη ηθοποιός και κορυφαία τραγουδίστρια. Άλλο το ένα και άλλο το άλλο», ανέφερε προκαλώντας έκπληξη σε πολλούς φίλους της σπουδαίας κωμικού που κάνουν λόγο για έναν πολύ δοτικό και φιλάνθρωπο άτομο.