Η πρώτη δημόσια δήλωση του Πρίγκιπα Harry μετά το Megxit

Η πρώτη δημόσια δήλωση του Πρίγκιπα Harry μετά το Megxit

Μετά την απόφαση – βόμβα του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ο Harry έκανε τις πρώτες του δηλώσεις δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο λογαριασμό του «Sussex Royal» στο Instagram.

Μάλιστα, ο Δούκας του Sussex δεν αναφέρθηκε σε αυτό που περιμέναμε αλλά σε ένα διαφορετικό θέμα. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε ότι η Γερμανία θα φιλοξενήσει τα Invictus Games το 2022.

«Η Γερμανία αποτελεί βασικό κομμάτι της οικογένειας των Invictus Games από την αρχή, το 2014 και γνωρίζω ότι θα αποτελέσουν υποδειγματικούς οικοδεσπότες για να αναδείξουν τι κάνουν τα αθλήματα γι’ αυτούς τους εμπνευσμένους άνδρες και γυναίκες στην ανάρρωσή τους. Ελπίζω ότι όλοι στη Γερμανία είναι έτοιμοι για μια θαυμάσια εβδομάδα αθλητισμού» ανέφερε Πρίγκιπας Harry.

Ενώ όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, ο Harry παραμένει στο Ηνωμένο Βασίλειο και δεν έχει ταξιδέψει ακόμη προς τον Καναδά οπου βισκοντε η Harry και γιος τους, καθώς πρέπει να λύσει τα ζητήματα του Megxit.

 

Τι είναι τα Invictus Games

Τα Invictus Games ξεκίνησαν το 2014 και αποτελούν πρωτοβουλία του πρίγκιπα Harry και ενσαρκώνουν το μαχητικό πνεύμα των τραυματιών πολέμου και συγκεκριμένα την τεράστια προσπάθεια ανδρών και γυναικών κατά την διάρκεια αλλά και μετά τον τραυματισμό τους, στο πεδίο της μάχης.